Profielschets Rola Brandbeveiliging b.v.

Rola Brandbeveiliging is een professioneel dynamisch bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van brandpreventie. Naast het leveren en plaatsen van blusapparatuur is het ook van belang om de klant van een goed advies te voorzien. Daar hoort ook het jaarlijks onderhoud bij welke volgens NEN-2559 vastgelegd zijn, deze controles worden met een mobiele werkplaats ter plaatse uitgevoerd. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw bedrijf elk jaar automatisch wordt bezocht.

Goede brandbeveiligingsapparatuur biedt een hoge mate van betrouwbaarheid. Uw bedrijf verdient dat. Mede door de steeds strengere eisen van de overheid en arbo-wet hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met een aantal veiligheidsartikelen, zoals het leveren, controleren en eventueel aanvullen van verbandtrommels.

Rola Brandbeveiliging is door de KIWA, REOB en VCA gecertificeerd, tevens is ons bedrijf gecertificeerd door de scheepvaartinspectie om werkzaamheden aan boord van schepen uit te voeren.

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging en veiligheid, volgen onze medewerkers regelmatig applicatiecursussen om u zo nog beter voor te kunnen lichten over een nieuw product en algehele veiligheid.

Voor eventuele verdere informatie kunt u ons altijd vrijblijvend bellen op nummer:

0416 - 372 333 of een e-mail sturen: info@roladrunen.nl