SERVICE & ONDERHOUD​

Service & Onderhoud

Landelijke servicedekking

Om u van een brandveilige werkomgeving te kunnen voorzien is het periodiek onderhouden van uw blusmiddelen erg belangrijk. Rola Brandbeveiliging voorziet u graag van het jaarlijkse onderhoud én service. Met onze mobiele servicebus bieden wij een landelijke servicedekking. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u dit wenst!


Brandbeveiliging, veilig én verplicht!

Het jaarlijks onderhoud van uw brandblusmiddelen is niet alleen belangrijk voor een brandveilige werkomgeving maar ook verplicht. De onderhoudsnorm NEN 2559 voorziet een verplichte procedure voor dit onderhoud, welke moet worden uitgevoerd door een erkend REOB Onderhoudsbedrijf, zoals Rola. Daarnaast wordt adequaat onderhoud geëist door de Arbowet en de Wet Milieubeheer. Volgens de onderhoudsnorm eisen ook verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten periodiek onderhoud van blusmiddelen. Het onjuist of niet tijdig opvolgen van het onderhoud, kunnen bij controles leiden tot hoge boetes en in sommige gevallen zelfs tot een bedrijfssluiting.

Dus wie zijn brandveiligheid serieus neemt en zijn blusmiddelen nog niet laat onderhouden, geven wij het advies: zorg voor periodiek onderhoud. Op deze manier bent u verzekerd van veilige blusapparatuur en komt u niet voor nare verrassingen te staan!

Onderhoud nodig?