Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Al ruim 25 jaar werken wij aan een brandveilig Nederland

Rola Brandbeveiliging is al ruim 25 jaar specialist op het gebied van brandpreventie. Middels advies op maat zorgen wij voor de juiste brandbeveiliging op uw kantoor, logistieke hal, technische werkplaats, horecagelegenheid of schip. Onze gecertificeerde monteurs plaatsen de apparaten volgens de laatste veiligheidsvoorschriften. Daar hoort natuurlijk ook onze service en het jaarlijks onderhoud bij welke volgens NEN-2559 vastgelegd is. Met onze mobiele werkplaats staan wij altijd klaar voor service en onderhoud, waar en wanneer dit nodig is!

 

Kwalitatief & Betrouwbaar

Goede brandbeveiligingsapparatuur biedt een hoge mate van betrouwbaarheid. Uw bedrijf verdient dat. Mede door de steeds strengere eisen van de overheid en ARBO-wet hebben wij een ruim assortiment aan veiligheidsartikelen. Zo leveren, keuren en controleren wij diverse brandbeveiligingsmiddelen.

Rola Brandbeveiliging is door de Kiwa, REOB gecertificeerd en daarnaast zijn onze monteurs VCA gecertificeerd. Door de scheepvaartinspectie zijn wij gecertificeerd om werkzaamheden aan boord van schepen uit te mogen voeren.

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging en veiligheid, volgen onze medewerkers regelmatig applicatiecursussen om u zo nog beter voor te kunnen lichten over een nieuw product en algehele veiligheid!

Kop koffie doen?